Tuesday, October 23, 2012

My Buah Hati..Love you Sayang .. =)

Antara my favourite novel..

Mostly karya Ramlee Awang Murshid..
 *Memang saya suka yang thriller + aksi ni..Mencabar minda gituw!!*


~ Hasil Karya Ramlee Awang Murshid~

 Yang ni pelik sikit.. Saya baca from siri ke 3 dlu.. Then, baru la yang ke 2 & 1..
*terbalik dh.. kawan saya la ni..Bagi lagi yang last dulu.. Puzzle jew mase aq baca citer tue..*


~siri 1, siri 2, siri 3~


Saya sangat suka buku yang kt bawah ni.. 

sebaaaaaabbb????????

Ceritanya SANGAT rumit!!! Nak tahu?? Jangan lupa baca okay =)

~ Ni bukan pasal org giler tapi org psycho ni.. uuuuuu...~


Antara noveL2 yang lain....






~ Yang ni 1st novel dye yang saya beli sendiri.. Heheee..~

Haaaa!!! this one!!! Dah jadi drama dah skrang.. 80 episod pulak tue.. aigooo...

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

~Adam & Hawa~

Monday, October 22, 2012

~KTHO Dancer Menang POPSTARZ UKM~

~~wElc0me t0 dA cLub~~
# TetibewJew

Haaaa!!! 
Nieee.. Ade citEw h0t tAw..

skUnk ni [18 - 23 OKT 2012]...
UKM  *taw x?? full name : Universiti Kebangsaan Malaysia..*
sdAng anjUrkan PESTA KONVO UKM KE- 40.. *gituw*

wA cakAp lu la kan.. bez w0ooo.. macAm2 aktiViti aDer.. 

aPe??  Nak tAw aktiViti aper?? *jAp!! nAk pKir*

Hmmmm.. baaaaaaaaNyaaaaaaaaakk!!

aDer....

  • Pameran oleh fakulti- fakulti di UKM
  • Pameran kerjaya
  • Pameran kesihatan
  • c0klat pelbagai perisa *yg nIe beSt sBb ade teSter..kih333*
  • pertnDingan kara0ke
  • pertnDingan p0pstar *yg ni menAri tAw + nyAnyi..*

Dan bAnyak lagi lah.. kAlaw nk tAw, dtAng lah.. *tapi esok dh last dAy..cepAt33!!*

tApi nk ciTer sAtu benDa ni.. pAsl k0lej wa..
 
Kelab Tarian Sanggar Citra menang 1st prize p0pstarz UKM w0ooo!!!

Hebat kn???

Nie la paRa2 penAri yg gEraaand u 0lzs...yg teLah mHarumkan nama KTHO..

~shUkew tg0k bju d0rg..dAh maCam w0ndergIrLs kn3??~

tHen beberaPa akSi yg sempat diRakam..
*aksi ini tidak mengandungi unsur2 18SG, SX dan sebagainyer ocCay..seluruh family boleyh tgk..siler33!!*







thEn kalAw nAk tg0k full dAnce,,,, juz click the video below k.. 
*enj0y the sh0w guys..*

and dIz viDeo is credit to Saddam @ FelixFelixis..

video



Thursday, October 4, 2012

Lelaki Ini... =)

*wink333...**
Alahai! Dah lama dah tak post kt blog ni.. Al-maklumlah!! Sejak jadi 'YB' ni, sibuk jeeeeeeeeeeeeeww memanjang..hehee...

Ni ha!! Nak st0ry m0ry la sikit kn..=P
Tadi masa duk scrooooool3x,, stalking3x  uncle Google,,,*ngeee333*
terjumpa lah satu post ni.. INTERESTING w0ooo!!!
 
Nak percaya macam susaaaaaaah jew..hmmmm..  
Bukannya sebab ape.. Yelah.
Kalau pasal perempuan, mesti akan ada caption ni..
"Perempuan sukar untuk difahami"

Then, kalau post pasal lelaki, PUN ada cakap:
"Lelaki sukar untuk difahami"


How was it??? Mana yang susah nk difahami ni??? Lelaki ke Perempuan???
Cuba kita renung2kan *tapi takde lah nk suruh beramal.. kih33* =)

Dikatakan lah..*hanya kata kata jew la..*

Lelaki ini merupakan golongan yang sukar difahami & diselami hati & perasaannya...
*yekew??? curi0us laaa..*


 Jom!! 
Kita kenali jenis2 lelaki yang ada berdasarkan kajian saya.. 
*tetibe jew kajian sendiri pulak :-P*


LELAKI MANJA

   Wah!! Lelaki macam ni agak2 girly sikit... Depa ni kadang2 kalau dh act tue, pergh!!! Kalah perempuan manja nih..kih33!! Some of the suka perfume, tshirt couple, kad ala2 loving couple gituuuuuu & tak lupe jugak.....TEDDY BEAR *sebab katanya kalau peluk teddy bear tu, rase macam peluk my love lah.. hahaaa..* Macam2 kn.. Dorang tak kesah la ape pun bentuk pemberian tue.. Janji pemberian tue ikhlas.. =)


LELAKI MACHO

  yAng ni memang jantan terus laaa.. Gaya memang macam lelaki sejati lah! Bagi lah ape2 pun, janji nampak JANTAN gituuu... hehee.. nak bagi ape???? alaaaaa.. Bagi je, pemetik api ke, jaket kulit ke, cermin mata hitam ke.. *yg ni aku suke sbb lelaki memang nampak macho bila pakai cermin mata hitam.. auww!!!* Setuju tak?? Heheee... Dorg konpEm suke lah!! *yakin jew..*

Hensemkn =)

LELAKI BERJIWA SENI

   Wah!! Ade jugak?? Macam2 kan.. Hahaaa.. Hah!! Spesies ni pulak AMATlah sukakan segala benda2 yang sentimental ni.. Contoh??? Hmmm... Kalau dorg ni, you all tujulah lagu2 jiwang macam kat DJ @Suria Cinta kew.. Hmmm,.. Konfem!!! Lepas tue, masuk jew mesej cmni.. "Baby, thanx taw.. I love it." *Hahaa..*



LELAKI AKTIF

   Yang ni pulak jenis yang suka ke gym or bersukan.. Ala2 atlet gitu.. Hehee... Yang ni rase nye bagi shower gel Shokubutsu pun, menjadi lah!! =)  Lelaki macam ni memang sangat menjaga tubuh badan dorg.. Dat's why dorg suka bersukan..tak pun pergi gym.. So biase nye, korg yang bercouple tue, kene lah date kt gym ke, stadium ke.. Yela kan.. Pagi2 weekend jew, dorg dh kol.. "Baby, jom teman I jogging" Hahaa..
*Kalau aku, memang sambung tidur baliklah sebab tiap2 hari dh jogging.. Kalau buat selalu, takut kurus sangat pulak..Hehee.. #AlasanSangat*



LELAKI SENSITIF

Oppss!!! This type agak halus bukan makhluk halus yew sikit perasaan dorg but CARING.. Bagi dorang, setiap pemberian adalah bermakna & mempunyai maksud yang tersirat.. Wow!!


  Tips mudah!!!

Bagi jew madah2 cinta kat dorang..Just nak bangkitkan suasana romantik dalam perhubungan korang.. InsyaALLAH, rasa sayang tue akan berpanjangan & berkekalan lah selama lamanya.. shukew33x!!!


 ----> Jadi,  pada anda yang di luar sana, beware of them!!! kih33... takdelah!! Manusia ni ade macam2.. mcm Astro.. "Macam2 ada".. Yang penting, tindakan kita untuk berdepan dengan pelbagai kerenah manusia,, tak kira lelaki mahupun perempuan..


                               *GOOD LUCK SEMUA =)*