Saturday, March 30, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Hye guys!!

Dah lama rasanya tak buat entry kat sini.. Yelaaa.. PRU dah semakin membahang ni..
*Eh!! macam aku pulak yang bertanding..hahaha..*

Okay lah.. Kali ni, aku nak mencuba nasib la sikit.. Ni semua pun sebab my BFF, s.n.hidayah tag aku.. Thanx awak..hehee =)

You guys know who's GA a.k.a Mak Dara???

Haa!!! Pikir jangan tak pikir!! hehee...

Kalau nk tahu, GA ni sekarang tengah buat satu pertandingan.. Macam 'luckydraw' gituww..

Tengok tajuk entry ni pun aku rasa macam dah participate Malaysia'a Next Top Model woooo.. tapi model blogger je la kan..  *wink! wink!*

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara kiteeeww..



Penaja GA pun gempak siot!!! Total 30 sponsers!! Fuyoo. . . Banyakkan??? =)

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,
MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,
NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,
SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,
SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,
HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,
MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,
NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,
ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,
Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

So nak ajak la kawan2 sekali join.. Cepat!! Cepat!!


4 comments:

syafawatIkmal said...

just testing to comment here!!

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #20 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari SGEMEN MAK DARA dan terus folow sini.. ^^ sori terlewat :)

www.dayangdeno.blogspot.com