Monday, April 1, 2013

Malaysia International Shoe Festival 2013

Oooo yeah!!!

Update blog la kejap. .Okay lah!! 

Hari ahad lepas, tepat pada pukul 9.47 pagi, aku dikejutkan dengan satu mesej!!

"Wati, mg jd ko tubik nga mok sdaro mg??"

"Tak jadi. . Mak sdaro aku dmam. . Bakpo yah (bukan nama sebenar)??"

"Jom teman aku g pesta kasut kt PWTC"

Haa!! Aku yang tengah stress buat assignment maser tue terus said JOM!!!!!

Thanx tue k.echa and abg mail sebab sudi bawak saya jugak. . hehee. .

Main Entry. . 

Tapi ak ingatkan kat dalam PWTC tue. . Rupa2nya kena la jalan cikit. . *cikit la sangat* 

Hahaaa. . 

And bila jew jejak kaki kat Dewan Tun Razak tu. . . . haaaa!!! ni laa yang terhidang depan mata. .

Fuyo0oooo. . . . 

Rak kasut I. . 


Rak kasut II. . 


Rak kasut But ala2 Phua Chu Kang gituw. .  hahaaa. . 

And banyak lagi lah waa cakap sama lu..

Eh!!! Kat bawah ade lagi..
Macam kasut ski atas ais jew kn. . 


Ni pulak sempena Chinese New Year =)
Bukan tue jew. . Organizer pun ade jugak buat Pertandingan Mewarna KASUT!! Bukan warna lukisan taw. . w0w!! Memang d0rg sangat2 berbakat. . Ingat nak join jugak. . 

Tapi. . . . Apekan daya. . TERlebih umur. . hahahaaaa. .



Haaa!! Yang ni pulak Diamond Cage yang mepamerkan kasut2 rekaan Dato' Dr Jimmy Choo. . Cantik kan!!!


 Di samping tu, ade jugak arca pelik dipamerkan. . Yang menakjubkan, they're just using the newspapers, plastic spoons and forks. .  And it looks so amazing!!!!




 Tapi korang jangan terkejut pulak. .  Kat pesta kasut ni pun ade jual pakaian baby jugak. . Satu RM10. .  Murah kan???

Aku ape lagi. . . Rembat la dua pasang untuk adik bongsu aku. .  Mesti hepy adik aku tue nanti dapat baju. . Tapi sorry la dik. .  Kakak tak jumpe la pulak baju yang ade gambor upin ipin.. *feveret kartun dye ni*
Heheeee. . . 

ComeyL kan. . 

Dan yang penting, aku sempat la jugak rembat something for myself. .  Heheee..

It's blue. . 

Anyway, this would be the first and the last time aku berkunjung ke MISF ni. . 

Kenapa???

Because now is my last year in UKM. . So, lepas ni takde dah la peluang nak jalan2 kat sekitar KL ni. . 

Tapi tak sedih pun. . Coz i'm coming home!!! =)

Okay la guys. . Nanti korang jangan kepas peluang pergi ke MISF 2014 nnti yew especially the future newlyweds yew. . 

Memang harga dorg kaw3 team lah!! Cantik2 pulak tue. .  SINGGAH JANGAN TAK SINGGAH!!!

Byeeeee =)




2 comments:

Cekelatmanih (Nor Lias) said...

okey jeles!

Nak kasut gak >.<

#berkenan hok tinggi melangit yang sampai ke betis..

Cekelatmanih (Nor Lias) said...

okey jeles!

Nak kasut gak >.<

#berkenan hok tinggi melangit yang sampai ke betis..