Tuesday, June 11, 2013

Exam Terakhir =(

!Assalamualaikum Semua!

Wah!! Stress betul sekarang ni. Tahu tak kenapa?? Sebenarnya, sekarang ni syafa tengah sibuk study untuk final exam. And this would be my last examination as a degree student in UKM. Sedih tau. Hmmmm.

Pejam celik! Pejam celik! Dah 3 tahun rupanya syafa kat UKM ni. Belajar pulak bidang Fizik yang pure punya. Memang nak nangis la weyh bila setiap kali dah dekat exam ni. Mana tak nya, al- senang la sangat soalannya. 
*tipu ni* 

Walau bagaimanapun, terlampau banyak kenangan telah tercipta di sini. Ada yang manis, masam, tawar, pahit and banyak lagilah. Susah ni nak cari kat pasar malam or supermarket. Hehee. 

Nanti 23 Jun ni dah nak start lapor diri untuk prktikal pulak kat Jabatan Meteorologi Malaysia cawangan Gong Kedak, Terengganu. Jadi, lepas ni kalau nak laporan kaji cuaca, text me okay! Hahaa.

InsyaAllah kalau takde aral duk melintang tengah jalan, bulan oktober ni Syafa akan berkonvo. Wee! Gembira sangat coz nanti satu family datang tengok kita konvo. Hehee.

Bagi yang tengah menghadapi exam sekarang, syafa doakan korang berjaya dan buat molek deyh. Make your family proud of you!

Doakan syafa berjaya jugak yew semua =)

ps:: Mintak la semester akhir ni dapat dekan. Chewah!!



3 comments:

S.K.A said...

gudluck :) alaaaa kalau dh set dlm kpala sng, in.shaa.Allah sng..hu3, smoga dpermudahknNYA..

syafawatIkmal said...

trimo kasih banyok fais.. InsyaALLAH =)

Cekelatmanih (Bufy Achik) said...

gud luck kosmate ! 3 more paper to go.. gd luck nk edit and jilid tesis jugak.. i'l be remember friend like u.. tenks 4 helping me and accompany me in critical situation,,, cewaaaahhh >___<